top of page

Nieuwe opmaak en switch?....!


Daar ben ik weer en dit keer met een site update. Tijd voor wat nieuws. Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik ben begonnen met het bloggen. Waar het plan was om jullie mee te nemen in een ‘normale’ winterse seizoensvoorbereiding, gooide de schouder uit de kom situatie wat roet in het eten… Als eerste dus aankomende winter een herkansing!

Om jullie gelijk even voor te bereiden op wat andere verandering val ik meteen maar met de deur in huis voor de grootste verandering: ik ga over op Engels. Uit verschillende hoeken heb ik het jaar door verzoeken gekregen om wat in het Engels te gaan schrijven. Aangezien ik het laatste deel van m’n studie in het engels doe en de taal van softball natuurlijk eigenlijk ook Engels is ga ik het proberen!

Naast de verandering in taal kunnen jullie zien dat de opmaak van de site wat verandert is en ik de afgelopen tijd al wat meer foto’s met korte tekst ben gaan plaatsen. Het schrijven vind ik nog steeds heel leuk, maar ik wil daarnaast wat meer gaan laten zien van softball en alles wat daar bij hoort.

Verder wil ik laten weten dat jullie kunnen reageren op posts of mij een persoonlijk bericht kunnen sturen via de Facebook pagina als jullie ideeën hebben, een vraag of iets heel anders.

De nieuwste blog zal maandag online komen, see you there!

Eva

bottom of page