top of page

En we gaan dooor...


Top 8! Yesss, de eis voor de A-status is behaald, dat was stap 1 richting de medailles. Het was even spannend, maar daarna waren de knuppels hot en waren we zeker. Met de 3de wedstrijd van deze ronde zijn we al weer klaar met de tweede ronde en zijn we beland in de championship ronde. Als nummer 2 van de poule is het nu elke wedstrijd do or die, bij winst zijn we steeds weer een plek hoger, bij verlies zijn we klaar.

Zoals jullie hebben kunnen zien op de foto’s die voorbij komen verander ik voor elke ronde mijn nagellak stijl, de nieuwe zit er al weer op! Natuurlijk zijn de kleuren wel steeds oranje, zwart en wit. Mijn ding is nagellak, maar iedereen in het team heeft wel een kenmerkend of eigen iets. Zo heeft Tuk altijd een pet op, Ilona graag d’r zonnebril en heeft Jessie een zijvlechtje in haar staart. Tijdens het WK ontstaan er echter nog veel meer creatieve stijlen en accessoires. Anne draagt een rood wit blauw strikje, bij Rebecca zit er een zebra print bij met oranje, Suka heeft d’r polsen gewrapped en Britt heeft d’r haren helemaal ingevlochten. En Ojaa de eyeblack kan natuurlijk niet ontbreken. Look good, feel good, play good!

Deze blog schrijvend lig ik op bed de wedstijd Nieuw Zeeland vs. Japan te kijken, we spelen morgen tegen de verliezer van deze wedstrijd. Ondertussen zijn er nog 2 wedstrijden bezig die nog beslissend zijn voor de finale rondes. Australië valt nu net buiten de top 8..! Het is zeker geen WK waar alles voorspelbaar is.

Morgen dus de start van de finale rondes en we hebben er zin in (natuurlijk haha). Het is nog even onduidelijk hoe laat we spelen, 10 of half 1, maar we zorgen dat we klaar staan. Nederlandse tijd is het 7uur of half 10 in de avond.

Nog wat leuks trouwens, ieder team heeft haar eigen kleine brievenbus waar andere teams en betrokkenen briefjes in kunnen doen met een kort berichtje. Stanley was bij ons populair, we mochten hem houden van Groot-Brittannië, gelukkig maar.

De komende dagen zal het lastig zijn om een blog te schrijven, we spelen namelijk nog 5 wedstrijden in 3 dagen op weg naar goud, een vol schema dus. De facebook zal wel up to date zijn met de tijden en tegenstanders.

Eva


bottom of page