top of page

Gekke dingen...


We zijn onderweg en dit keer voor de real deal naar Surrey, Canada. Dit typend zit ik aan een tafeltje met Tuk, Max en Jessie op Salt Lake City International Airport. We hebben een layover van 5 uur, best een tijdje dus, maar het is gezellig.

Tijdens zo’n reis zijn er behoorlijk wat uren waar er eigenlijk vooral gewacht wordt. Snapchat filters zijn de afgelopen week het middel geweest om ons te vermaken, van face swap tot dikke makeup, het een stond beter dan het ander, maar we lagen vaak genoeg dubbel van het lachen.

De afgelopen dagen zijn heel druk geweest, geen tijd om een blog te schrijven, maar via foto’s en filmpjes hebben jullie het redelijk kunnen volgen. De chaos en drukte begon met een rain delay waardoor we later zouden spelen. Om half 1 bleek ineens dat we toch gewoon om 1 uur geplande tijd zouden spelen, oeps. Gelukkig was het een fout van de organisatie en begonnen we om 1.40u en hadden we ruim tijd om op te warmen.

De tweede wedstrijd van de dag werd gestaakt door spectaculaire bliksem. Na zo’n 10 bliksems ging eindelijk de lightning detector af en mochten we het veld af. Waar ze heel rustig waren voor die detector af ging, moesten we ineens heel snel de cooling room in voor de veiligheid. Flooding alarm op onze telefoons en alle wedstrijden eruit. Een dance-off tegen Puerto Rico waar we Damisah in konden zetten werd gewonnen en toen mochten we toch terug naar het hotel.

Door de storm van de dag ervoor speelden we zaterdag ineens 3 wedstrijden, de eerste om 8.30am. ’s Middags speelden we in de pink-out game tegen team USA. Een wedstrijd waar geld wordt ingezameld voor borstkanker. Om in het thema te passen droegen de meesten roze eyeblack, waren er roze veters in schoenen gestoken en ook de armwraps waren in het roze, helemaal in style!

Zondag nog 1 dag in de warmte van Oklahoma een wedstrijd waarna we op de 9de plek eindigde in het toernooi. Na een prima voorbereiding zijn we nu onderweg naar waar we in November allemaal alleen maar over konden dromen.

Trips in het buitenland brengen overigens ook gekke dingen met zich mee. Het haar van Dinet was na het zwemmen ineens behoorlijk groen. Kapster Ginger kwam gelijk aanrennen met ketchup en na nog een haarmasker tijdens de nacht was ze toch weer mooi blond. Naast het groene haar was de helft van het team verkouden/ziek van de airco en ook de darmen moesten even wennen aan het andere eten.

Als het goed is komende week weer wat sneller een blog, jullie zien hem verschijnen & verder kunnen jullie alles vinden op de Facebook van het team.

Eva

bottom of page