top of page

Teammanagement


Zo, een beetje bijgekomen van de reis, iets meer gewend aan de warmte en met koffer van Dinet, zijn we nu bij Independence day en dus een dagje vrij.

De training zaterdag was een beetje moeizaam, maar niet zo gek na de lange reis, de zware benen maakte het niet makkelijk. Goed om even op het veld te zijn en wat te softballen in de nieuwe omgeving.

Gisteren ochtend even 2 uurtjes naar de outlet mall hier 10 minuten vandaan om wat te shoppen. Nike en under armour waren toch wel favoriet.

Na de teambespreking en wat eten, op naar het veld! Met een aantal nieuwe loopschoenen en de nieuwe wedstrijdpakken zagen we er strak uit, all black!

Helaas waren we na 2 innings al klaar met de wedstrijd vanwege bliksem en storm op komst, maar we zijn begonnen! Vandaag dus een dag vrij en dan starten we morgen de eerste wedstrijd van de World Cup om 12.30 plaatselijke tijd vs. Australië.

Na deze softball dagen werd er vanochtend gewassen. Onze wedstrijdpakken gaan in de team was. Iedereen zet overal rugnummers in en zo vindt dan ook iedereen (als het goed is) zijn eigen kleding weer terug. De kleding wordt dan op stapeltjes per kamer gesorteerd en Vis had nu zelfs de was voor iedere kamer deur gelegd!

Zoals de was wordt er trouwens steeds van alles geregeld, Beckie zorgt voor de meeste dingen en denkt ook echt aan allerlei kleine dingen die beter kunnen, super handig!

Er komt heel wat kijken bij het managen van 17 meiden plus staff, dus hoe meer een beetje bijdragen, hoe makkelijker.

Morgen starten we echt, dus dan wordt het helemaal leuk met wassen en time management, maaaaaaaaar we gaan in elk geval lekker softballen!

Eva


bottom of page