top of page

De reis


Get set, ready, go! Gisteren avond rond 22 uur plaatselijke tijd waren we in onze hotel kamers. Wat een reis…

De team reis begon vrijdagochtend om 10 uur op Schiphol. De trainingspakken waren er precies nog op tijd voor vertrek en dus was het nog even passen en meten. Strak in pak op de foto en op naar de incheckbalie.

Na het inchecken nog even tijd voor we moesten boarden, na wat eten en drinken op naar de gate. We gingen allemaal nog even plassen, dat werd ons bijna fataal… een whatsapp met dat we al moesten boarden leidde een sprintje in en zo konden we mooi toch allemaal op tijd mee met de eerste vlucht.

Een vlucht van 9 uur. In mijn rij waren de spelletjes favoriet. Van voorwerpen zoeken tot wereldwonderen aanwijzen op de wereldkaart, we hebben zeker nog wat geleerd onderweg en waren soms letterlijk aan de schermpjes vastgeklemd haha

Na de lange zit op naar de aansluitende vlucht die wel heel aansluitend werd toen we 2 uur bij de douane bezig waren om allemaal Amerika in te mogen. Na het overzetten van de koffers gingen we gelijk weer richting gate, snel de lucht weer in, ditmaal richting Oklahoma City.

Bij aankomst mistte de koffer van Dinet, die gelukkig heel rustig bleef en hopelijk zometeen toch haar bagage heeft.

Vanavond de eerste training op Amerikaanse bodem met zo’n 33 graden, zon en nieuwe spikes!

Even nog een huishoudelijke mededeling, er is sinds vandaag een team facebook waar je al onze verslagen en social media posts kunt vinden. Je vindt hem onder: Team Kingdom of the Netherlands – Women’s Softball

Eva

bottom of page