top of page

De laatste voorbereidingen


Nog 1,5 week en we zijn onderweg. De laatste (nou eigenlijk niet eens laatste, maar gewoon de meeste) voorbereidingen zijn in gang. Naast de laatste trainingen en oefenwedstrijden komt daar nog heel wat bij kijken.

Voor het team moeten de pakken mee, knuppels, helmen, catcher pakken, fysio spullen en vast nog meer. Gelukkig hebben we een teammanager die de logistiek regelt en zorgen wij als speelsters alleen voor het completeren van de tassen.

Voor de speelsters zijn er natuurlijk allereerst de persoonlijke softball materialen. Ik heb altijd reserve spullen mee naar toernooien die ook ingespeeld zijn. Je weet niet wanneer iets breekt. Zo heb ik bijvoorbeeld ook altijd een extra veter in m’n tas zitten voor het geval er eentje afbreekt.

Zeker veel voorkomend in de koffers naar toernooien trouwens: de haarbandjes, haarelastiekjes, nagellak en andere oranje en vlag accessoires. Je representeert tenslotte niet elke dag je eigen land op het WK.

Dan even de week planning:

Maandag: training… maar helaas afgelast, dus een fitness uurtje.

Dinsdag: hitting training @ Olympia

Woensdag: oefenwedstrijd tegen de Quick Heren @Amersfoort

Donderdag: oefenwedstrijd tegen de NL Team heren @Zoetermeer

Vrijdag: vrij!

Zaterdag: Golden League Double Headers

Woensdag en Donderdag zijn de laatste kansen om het WK team in actie te zien tijdens een oefenwedstrijd, daarna volgen voor ons alleen nog de laatste trainingen en voorbereidingen tot de wedstrijden in Oklahoma. Komen jullie ons nog aanmoedigen deze week?

Eva


bottom of page