top of page

KPN Topsport Fonds


Dinsdagmiddag blog, naar aanleiding van gisterenmiddag en avond even een korte blog over het KPN Topsport Fonds.

Het KPN Topsport Fonds ondersteunt sporten die geen A-status hebben en toch hun doelen willen bereiken. Dit jaar heeft het Fonds gekozen voor Curling en Het Dames Softball Team, wij dus! Wat betekent dit?

We hebben dit jaar in een topsport waardig programma kunnen werken en kunnen over 2,5 week afreizen naar Amerika en Canada. Een belangrijke stap ook richting 2020, een extra jaar vol met trainingen en ontwikkelingen. We zijn dus heel blij met de keuze voor ons team!

Gisterenmiddag, half 5, werd er door een aantal meiden en de coaches van het team daarom een clinic verzorgd. Na wat slaan, gooien en fielden zaten de basics erin en werd er een wedstrijdje gespeeld. Zo dat bleek ineens toch best wel een lastig spelletje! Al met al een leuke middag met mooie en grappige acties met als afsluiter trouwens een oefenwedstrijd van het Wk-team tegen de Hoofddorp Heren.

Ik heb jullie beloofd ook over de kleding te gaan schrijven, nou hier is het eerste stukje: we hebben een van de wedstrijdshirts gedragen. We dragen Netherlands met het kroontje voorop met links boven het KPN Topsport Fonds embleem. De eerste shirts zijn oranje met zwarte inserts.

Een leuk weetje, dit zal het eerste WK zijn waar we in Oranje met Zwart spelen, afgelopen WK in Haarlem was de tweede kleur nog Navy.

Vanavond hitting practice, we zitten niet stil!

Eva


bottom of page