top of page

Getting online and on schedule!


Na de start van afgelopen week nu de tweede wk blog. Deze blogs zullen niet op een vaste dag verschijnen omdat we in de komende weken meer zullen doen en meemaken dan tijdens de rest van het seizoen. De posts zullen op Facebook en Instagram te vinden zijn, dus gewoon je social media in de gaten houden en je blijft op de hoogte!

Het Wk van 2016 dus, daar gaat het allemaal om. Surrey, Canada, is waar het gaat plaatsvinden. Surrey is een voorstad Vancouver en is dus een behoorlijk stuk vliegen. Om te herstellen van de jetlag en een aantal internationale wedstrijden te spelen vertrekken we op 1 juli richting Oklahoma City voor deelname aan de World Cup 2016.

De World Cup wordt gespeeld van July 5-10, 2016 in het ASA Hall of Fame Complex. Nederland zit in de poule met Australië, China, de Filippijnen, Puerto Rico, Venezuela en de USA. Dit is een link naar het speelschema van de WC:

http://www.teamusa.org/USA-Softball/Events/2016/July/05/World-Cup-of-Softball-XI

Na de World Cup reizen we door naar Surrey voor het toernooi waar het dus om gaat qua wereldranking. Het toernooi is van 15-24 juli. Hier starten we in poule F met Pakistan, Tsjechië & opnieuw de Filippijnen. Dit is een link naar het WK speelschema:

http://www.wbsc.org/womens-softball-world-championship/

Met bijna een week na de bekendmaking van het team zitten er inmiddels alweer 2 trainingen en een wedstrijd op, met morgen de tweede van deze week in Voorschoten bij Adegeest.

Alvast een vooruitblik voor de komende week:

Maandag 13 juni spelen we in Hoofddorp bij de Pioniers om 20.00uur

Dinsdag training

Woensdag 15 juni spelen we in Den Haag bij Storks om 20.00uur

Donderdag 16 juni spelen we in Spijkenisse bij de Spikes om 20.00uur

Nog 3 weken tot vertrek!

En ohja, dit is de groep van meiden en begeleiding die Nederland gaat vertegenwoordigen:

http://www.knbsb.nl/softbal/oranje/nationale-selectie-dames

Volgende week wat minder algemene informatie en meer into the team!

Eva

bottom of page