top of page

Softball Summer '16


Zoals beloofd een extra blog deze vrijdag. Gisterenavond werd na de oefenwedstrijd in Huizen de selectie voor het WK van 2016 bekend gemaakt. 17 meiden gaan vanaf nu verder met de voorbereiding en zullen op 1 juli vertrekken richting Oklahoma voor deelname aan de World Cup, waarna de groep afreist naar Surrey, Canada, waar het WK gespeeld zal worden. Ik ben een van de 17 en mag dus mee!

Met nog minder dan een maand te gaan tot vertrek en een in vele opzichten goed gevuld programma begin ik vanaf nu aan de WK blog. Wat is er dan anders? In plaats van schrijven over softball in het algemeen zal ik me nu specifieker focussen op het Nederlands Team, het WK en alles wat daarbij hoort. Van het voorstellen van het team tot de wedstrijddagen en van wat we eten tot aan de outfits. Ik ga proberen jullie mee te nemen in een top softball zomer maand en de voorbereiding tot dan in Nederland.

Gelijk maar even de planning voor aankomende week:

Maandag 6 juni - Training in Hoofddorp

Dinsdag 7 juni - Training in Haarlem

Woensdag 8 juni - Oefenwedstrijd in Alkmaar om 20.00uur

Donderdag 9 juni - Club Training

Vrijdag 10 juni – Oefenwedstrijd in Voorschoten om 20.30uur

Voor deze maand zijn er gisteren twee Amerikaanse pitchers naar Nederland gevlogen, zij gaan tegen het Nederlands Team gooien in de heren teams. Zoals je hier leest spelen we dus

verder tegen heren teams. Het volledige programma staat op de KNBSB site, we hebben er nog 8 te gaan!

Volgende week meer informatie over de nieuwe stijl blog en natuurlijk meer over het WK. Wil je nu zelf al meer opzoeken dan is dit de link naar de website van het WK: https://www.surrey2016.com

Eva


bottom of page